O NAŠIM HOBIJIMA

FILMOVIZIJA

FILMOVI

ALI

Postoje razne vrste filmova.Moj najdraži film je Bitka na Neretvi.Volim da gledam razne vrste komedija i drugih žanrova kao horori i animirani filmovi.Uživao sam kad sam u 7. razredu dobio zadatak da napravimo nas vlastiti film sa svojim drgovima.Snimali smo na lokalnoj plaži u Ostrošcu.Vrijeme je bilo oblačno sa iznenadnim pljuskovima kiše sto je otežalo snimanje. Moja najdraža stranica za gledanje online filmova je Filmovizija.

NEDIM

Ja volim da gledam komedije,trilere i akcione filmove. Najdraži film mi je Družba Pere Kvržice. Najdraža serija mi je Zločinački umovi. Često gledam filmove sa svojim bratom uz kokice. Gledam filmove na TV-u ,a nekada i na računaru. Glumio sam u našem filmu u 7. razredu.Pravljenje filma je bilo veoma zabavno i interesantno.Meni najdraži filmovi su historijski filmovi sa daškom magije i modernih efekata.

hghhhhhhhhhg

VIDEO IGRE

Obojica imamo isto mišljenje o igricama,uživamo ih igrati u slobodno vrijeme. Najdraže su nam sportske i akcijone igrice. Zabavno je trošiti vrijeme uz te igre. Nije bitno da li ih igramo na računaru ili na mobitelu uvijek su nam zanimljive i zabavne. Najdraže su nam Counter Strike,PES,Minecraft i mnoge druge sa sličnim osobinama. Volimo Counter Strike jer možemo igrati sa prijateljima u istom timu ili protiv njih i zato što ima dosta različitih oružja i mapa. PES je futbalska igrica sa dobrom grafikom i fizikom . Igrači u igrici su realno dizajnirani i stadioni također. Nama se najviše sviđa davati golove svojim prijateljima.

gggggf

NAZAD